Отворено: Понеделник до Петок 08:00-24:00ч. Сабота и Недела од 10:00-24:00ч.

Contacts

  • Контакт детали

  • Operating hours:
  • Понеделник -Петок 08:00 до 24:00ч. Сабота и Недела од 10:00 до 24:00ч.
  • Address:
  • Метрополит Теодисиј Гологанов 70б, Скопје, Македонија
  • Telephone:
  • 070/ 255 245, 078/ 725 395
  • Email:
  • info@pizzaegnatia.mk

Контакт со нас

Ви благодариме за вашата порака и ќе ви одговориме што е можно побрзо
Вашата порака не беше испратена. Проверете ги сите полиња и обидете се пак.

Submitting form