Отворено: Понеделник до Сабота 09:00-23:00ч.

Недела Затворено

Зашто Највкусната во Скопје?

Зашто нашата е една од наjбараните пици во Скопје

Зашто мислиме дека нашата е една од најдобрите пици во Скопје и дека Pizza Egnatia станува една од најомилените пицерии во градот.?
Едноставно затоа што сите што ја пробале нашата тоа ни го кажале.

 

Pizza Egnatia SkopjeСекоја од нашите тенки пици е направена од свежи состојки со најдобар квалитет, најчесто увезени директно од Италија. Свежиот зеленчук, печурките, доматите, пиперките и другите мирудии ги набавуваме секој ден од проверени добавувачи на кои може да им верувате.Тестото за се меси според една древна и тајна италијанска -формула секојдневно. Истото важи и за пелатот – нашиот надалеку прочуен сос. Компонирани од нашиот врвен мајстор и сработени од виртуози кои сите го имаат испечено занаетот во Италија нашата не може да не биде најдобра. Нарачајте веднаш и уверете се самите! Имаме и супер брза и бесплатна достава до вашиот дом.
За да успеете да станете легенда во Скопје вие мора да го сакате Скопје и да ја обожавате та.