Отворено: Понеделник до Сабота 09:00-23:00ч.

Недела Затворено

Нашите пици

 • 230/350 520ден.
  Калабрезе пица

  Пелат, кашкавал, лук, магдонос

  Средна /Фамилијарна/Џамбо

 • Пица Маргарита
  220/340/510ден.
  Маргарита (Pizza Margherita)

  Пелат, кашкавал, маслиново масло

  Средна /Фамилијарна/Џамбо

 • Пица Наполитана
  230/350 520ден.
  Наполитана (Pizza Napoletana)

  Пелат, кашкавал, свежи шампињони, маслиново масло

  Средна /Фамилијарна/Џамбо

 • Пица Везувио
  230/350 520ден.
  Везувио (Pizza Vesuvio)

  Пелат, кашкавал, шунка

  Средна /Фамилијарна/Џамбо

 • Пица Капричиоса
  240/370 550ден.
  Капричиоза (Pizza Capriciosa)

  Пелат, кашкавал, шунка, свежи печурки

  Средна /Фамилијарна/Џамбо

 • Пица со кулен
  250/370 550ден.
  Кулен (Salami Pizza )

  Пелат, кашкавал, кулен

  Средна /Фамилијарна/Џамбо

 • Пица Амиго
  260/380 570ден.
  Амиго (Pizza Amigo)

  Пелат, кашкавал, свински врат, сирење, јајце

  Средна /Фамилијарна/Џамбо

 • Пица Кватро Стаџоне
  270/380 590ден
  Кватро Стаџоне (Pizza Quattro Stagioni)

  Пелат, кашкавал, пршут, свежи шампињони, маслинки, шунка

  Средна /Фамилијарна/Џамбо

 • Пица чинкве формаџе
  290/420 600ден
  Чинкве Формаџе (Pizza Cinque Formaggi)

  Пелат, кашкавал, пермезан, моцарела, камемберг, рокфорт

  Средна /Фамилијарна/Џамбо

 • Вегетабилна пица
  260/370 570ден.
  Вегетаријана (Pizza Vegetarian)

  Пелат, кашкавал, тиквици, свежи шампињони, пиперка, домат, маслинки, рукола, пченка

  Средна /Фамилијарна/Џамбо

 • Pica so Tuna
  260/390 580ден.
  Туна (Pizza al Tonno)

  пелат, кашкавал, пченка, маслинки, туна, рукола

  Средна /Фамилијарна/Џамбо

 • Пршута
  290/420 620ден.
  Пршута (Prosciutto pizza)

  Пелат, кашкавал, свинска пршута, маслиново масло, рукола, пермезан

  Средна /Фамилијарна/Џамбо

 • Пршута
  300/440 650ден
  Пршута Говедска

  Пелат, кашкавал, говедска пршута, маслиново масло, рукола, пермезан (по желба може и лук)

  Средна /Фамилијарна/Џамбо

 • Пица Егнатиа
  290/420 620ден.
  Пица Егнатиа (Pizza Egnatia)

  Пелат, кашкавал, шунка, кулен, свински врат, пршута, сирење, свежи шампињони, пиперка, домат, пермезан и маслиново масло

  Средна /Фамилијарна/Џамбо

 • Пица Карбонара
  280/400 580ден.
  Карбонара (Pizza Carbonara)

  Пелат, кашкавал, сланина, јајце, свежи шампињони, , маслинки

   

  Средна /Фамилијарна/Џамбо

 • Супер содржајна пица
  290/420 630ден.
  XXL

  Пелат, кашкавал, шунка, кулен, свински врат, сланина, пршута

   

  Средна /Фамилијарна/Џамбо

 • посна пица
  240/350 540ден.
  Посна Пица-(Lenten Pizza)

  Пелат, растителен кашкавал, тиквици, свежи шампињони, пиперка, домат, маслинки, рукола, пченка

   

  Средна /Фамилијарна/Џамбо

 • 260/390 580ден.
  Бела (Pizza Bella)

  Пелат, кашкавал, моцарела, свеж домат, босилек и маслиново масло

  Средна /Фамилијарна/Џамбо

 • 260/380 570ден.
  Олива (Pizza Oliva)

  Пелат, кашкавал, моцарела маслинки

  Средна /Фамилијарна/Џамбо

 • 260/390 600ден.
  Стелато (Pizza Stellata)

  Пелат, кашкавал, шунка, печурки и павлака

  Средна /Фамилијарна/Џамбо

 • 260/380 570ден.
  Пеперони Пица

  Pizza Pepperoni Пелат, кашкавал, кулен,сецкани феферони,лук

  Средна /Фамилијарна/Џамбо