Отворено: Понеделник до Петок 08:00-24:00ч. Сабота и Недела од 10:00-24:00ч.

Пастрмајлии

 • скопска пастрмајлија
  200/400ден.
  Штипска Пастрмајлија

  Свинско месо, бибер, мелена пиперка, феферони

  Две големини на пастрмајлии: Средна /Џамбо

 • Велешка пастрмајлија
  200/400ден.
  Велешка Пастрмајлија

  Свинско/Пилешко месо, бибер, црвен пипер, феферони и јајце

  Две големини на пастрмајлии: Средна /Џамбо

 • скопска пастрмајлија
  220/440ден.
  Скопска Пастрмајлија

  Свинско/пилешко месо, бибер, црвен пипер, кашкавал, феферони и јајце

  Две големини на пастрмајлии: Средна /Џамбо