Отворено: Понеделник до Петок 08:00-24:00ч. Сабота и Недела од 10:00-24:00ч.

The Masthead

посна пицаПршутаПица Карбонара
Посна Пица-Lenten Pizza, Пршута (Prosciutto pizza), Карбонара (Pizza Carbonara)
 • 110 ден.
  Пица Сендвич

  Кашкавал, шунка, домат, краставица, марула

 • 110 ден.
  Веге Сендвич

  Кашкавал, домат, пипер, маслинки, марула

 • 110 ден.
  Туна Сендвич

  Кашкавал, туна, димат, маслинки

 • 120 ден.
  Кулен Сендвич

  Кашкавал, кулен, домат, марула и павлака

 • 130 ден.
  Пршуто Сендвич

  Кашкавал, пршут, свински врат, пртмезан, домат и рукола

 • 130 ден.
  Амиго Сендвич

  Кашкавал, свински врат, сирење, јајце, домат, марула

 • 140 ден.
  Моцарела Сендвич

  Кашкавал, моцарела, пршут, пермезан, домат и рукола

 • 150 ден.
  Егнатиа сендвич

  Кашкавал, пршут, свински врат, кулен, шунка, домат, марула и павлака

 • 200/320 430ден.
  Калабрезе пица

  Пелат, кашкавал, лук, магдонос

  Средна /Фамилијарна/Џамбо

 • 180/360ден.
  Штипска Пастрмајлија

  Свинско/пилешко месо, бибер, мелена пиперка, феферони

  Две големини на пастрмајлии: Средна /Џамбо

 • 180/400ден.
  Велешка Пастрмајлија

  Свинско/Пилешко месо, бибер, црвен пипер, феферони и јајце

  Две големини на пастрмајлии: Средна /Џамбо

 • 180/290 430ден.
  Маргарита (Pizza Margherita)

  Пелат, кашкавал, маслиново масло

  Средна /Фамилијарна/Џамбо

 • 190/300 430ден.
  Наполитана (Pizza Napoletana)

  Пелат, кашкавал, свежи шампињони, маслиново масло

  Средна /Фамилијарна/Џамбо

 • 190/300 430ден.
  Везувио (Pizza Vesuvio)

  Пелат, кашкавал, шунка

  Средна /Фамилијарна/Џамбо

 • 200/320 460ден.
  Капричиоза (Pizza Capriciosa)

  Пелат, кашкавал, шунка, свежи печурки

  Средна /Фамилијарна/Џамбо

 • 210/320 460ден.
  Кулен (Salami Pizza )

  Пелат, кашкавал, кулен

  Средна /Фамилијарна/Џамбо

 • 220/330 480ден.
  Амиго (Pizza Amigo)

  Пелат, кашкавал, свински врат, сирење, јајце

  Средна /Фамилијарна/Џамбо

 • 230/330 490ден
  Кватро Стаџоне (Pizza Quattro Stagioni)

  Пелат, кашкавал, пршут, свежи шампињони, маслинки, шунка

  Средна /Фамилијарна/Џамбо

 • 240/350 500ден
  Чинкве Формаџе (Pizza Cinque Formaggi)

  Пелат, кашкавал, пермезан, моцарела, камемберг, рокфорт

  Средна /Фамилијарна/Џамбо

 • 220/320 470ден.
  Вегетаријана (Pizza Vegetarian)

  Пелат, кашкавал, тиквици, свежи шампињони, пиперка, домат, маслинки, рукола, пченка

  Средна /Фамилијарна/Џамбо

 • 220/330 470ден.
  Туна (Pizza al Tonno)

  пелат, кашкавал, пченка, маслинки, туна, рукола

  Средна /Фамилијарна/Џамбо

 • 200/400ден.
  Скопска Пастрмајлија

  Свинско/пилешко месо, бибер, црвен пипер, кашкавал, феферони и јајце

  Две големини на пастрмајлии: Средна /Џамбо

 • 240/350 500ден.
  Пршута (Prosciutto pizza)

  Пелат, кашкавал, свинска пршута, маслиново масло, рукола, пермезан

  Средна /Фамилијарна/Џамбо

 • 270/390 540ден
  Пршута Говедска

  Пелат, кашкавал, говедска пршута, маслиново масло, рукола, пермезан (по желба може и лук)

  Средна /Фамилијарна/Џамбо

 • 240/350 500ден.
  Пица Егнатиа (Pizza Egnatia)

  Пелат, кашкавал, шунка, кулен, свински врат, пршута, сирење, свежи шампињони, пиперка, домат, пермезан и маслиново масло

  Средна /Фамилијарна/Џамбо

 • 230/340 490ден.
  Карбонара (Pizza Carbonara)

  Пелат, кашкавал, сланина, јајце, свежи шампињони, , маслинки

  Средна /Фамилијарна/Џамбо

 • 250/360 520ден.
  XXL

  Пелат, кашкавал, шунка, кулен, свински врат, сланина, пршута

  Средна /Фамилијарна/Џамбо

 • 360/400ден.
  Џамбо Пастрмајлија

  Супер големи пастрмајлии со свинско/пилешко месо, бибер, црвен пипер ( јајце) и феферони

 • 200/300 450ден.
  Посна Пица-Lenten Pizza

  Пелат, растителен кашкавал, тиквици, свежи шампињони, пиперка, домат, маслинки, рукола, пченка

  Средна /Фамилијарна/Џамбо

 • 220/340 480ден.
  Бела (Pizza Bella)

  Пелат, кашкавал, моцарела, свеж домат, босилек и маслиново масло

  Средна /Фамилијарна/Џамбо

 • 210/330 470ден.
  Оливија (Pizza Olivia)

  Пелат, кашкавал, моцарела маслинки

  Средна /Фамилијарна/Џамбо

 • 220/350 500ден.
  Стелато (Pizza Stellata)

  Пелат, кашкавал, шунка, печурки и павлака

  Средна /Фамилијарна/Џамбо

 • 220/330 470ден.
  Пеперони Пица

  Pizza Pepperoni Пелат, кашкавал, кулен,сецкани феферони,лук

  Средна /Фамилијарна/Џамбо

 • 270/370 530ден
  Пица Морски Свет

  Пелат, кашкавал, сипа, ракчиња, октопод, лигња лук и магдонос

  Средна /Фамилијарна/Џамбо

 • 240/360 490ден.
  Пица Панцета

  Пелат, кашкавал, сланина, пипер, павлака и бибер

  Средна /Фамилијарна/Џамбо

Велешка пастрмајлијаскопска пастрмајлијаскопска пастрмајлија
Велешка Пастрмајлија, Скопска Пастрмајлија, Штипска Пастрмајлија