Отворено: Понеделник до Сабота 09:00-23:00ч.

Недела Затворено

 

БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

Нарачајте некоја од нашите пици или пастрмајлии и ние бесплатно ке ви ја доставиме (за Влае, Кисела Вода и Црниче доплата 50 ден.)

 

НАГРАДНА ИГРА

Испратете ни ја вашата најинтересна или најсмешна фотка со пиците од Pizza Egnatija и учествувајте...

 

Највкусната легенда во Скопје

Pizza Egnatia поим за квалитет, традиција и доверба

 
Pizza Egnatia Skopje

Највкусната во Скопје

Зашто мислиме дека нашата е една од најдобрите пици во Скопје и дека Pizza Egnatia стана една од најомилените пицерии во градот?

Едноставно затоа што сите што ја пробале нашата тоа ни го кажале. Нарачајте некоја од нашите пици или пастрмајлии и ние бесплатно ке ви ја доставиме (за Влае, Кисела Вода и Црниче доплата 50 ден.)

THE TASTIEST PIZZA IN SKOPJE

  •  
    Погледај , насмеј се